Over mij

Mijn naam is Carolien Dijkstra. In 2008 ben ik begonnen als freelance fotografe onder de naam Fotostudio X-pose. Naast mijn werk als fotografe ben ik werkzaam in het middelbaar beroeps onderwijs als docent rekenen.

Ik richt mij met fotostudio X-pose op verschillende vormen van fotografie, zoals bijvoorbeeld: portretten, evenementen en foodfotografie. Daarnaast maak ik ook officiële pasfoto’s voor op het rijbewijs of de ID-kaart.

Door mijzelf te blijven probeer ik ervoor te zorgen dat in een ontspannen sfeer de mooie en soms ontroerende momenten op de juiste wijze worden vastgelegd. De wensen van u zijn daarbij voor mij natuurlijk erg belangrijk.

Na de reportage worden de mooiste foto’s op een afgeschermd deel van de website gezet. U kunt de foto’s dan op uw gemak bekijken en bestellen.

Naast foto’s kan ik ook andere producten en diensten leveren. Het kan dan gaan om foto’s op canvas, ingelijst (in samenwerking met de Lijstenmakerij Dockum) of het bewerken en scannen van bestaande foto’s. Ik lever kwalitatief goede foto’s tegen een reële prijs.

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen of wensen? Neem dan contact met mij op. Omdat ik als freelancer werk zullen de meeste shoots ’s avonds, op vrijdag of ik het weekeind zijn.

Ik zorg ervoor dat uw herinneringen toekomst hebben!

Graag tot ziens!

Ik zorg ervoor dat uw herinneringen toekomst hebben!

carolien-dijkstra--img